O nama

Kompanija “Kavarić group“ d.o.o osnovana je 1995. godine kada je kao porodična firma otvoren mali salon namještaja “Agroturs” d.o.o na svega 130 m2. Nekada mala firma danas gigant na crnogorskom tržištu namještaja, prešla je naporan put na putu svog cilja. Danas se kompanija “Kavarić group“ d.o.o. svrstava u rang velikih preduzeća. Kompanija danas posjeduje dobro razvijenu sopstvenu infrastrukturu I zapošljava oko 100 radnika. Trenutno u svom vlasništvu posjeduje: dva maloprodajna objekta u Podgorici, jedan u Kotoru i jedan u Ulcinju, na ukupno 15000m2 što nas čini apsolutnim liderom u ponudi namještaja u Crnoj Gori. Nastojimo ići u korak sa vremenom i potrebama potrošača pružajući im kompletnu uslugu i bogat asortiman veliki izbor svih vrsta namještaja rasvjete i dekoracija. U svom poslovanju opredijelili smo se za kvalitet kao radnu kategoriju koja predstavlja filozofiju i praksu istovremeno. Unapredjenje kvaliteta usluge u skladu sa principima i zahtjevima našeg menadžment tima je zadatak i odgovornost svih zaposlenih na svim nivoima. Obavljanje poslovnih zadataka na dobar i kvalitetan način u skladu sa zahtjevima naših kupaca, zadatak je svih zaposlenih.

Mi prepoznajemo potrebe tržišta koje nameću posvećenost klijentu, kvalitetnu i brzu uslugu i što potpuniju ponudu. Ljubazan pristup svakom klijentu, brzina usluge i fleksibilnost, osnovni su postulati našeg poslovanja koji omogućavaju komparativnu prednost nad konkurencijom i opravdavaju povjerenje klijenata.

Dvije decenije poslovanja praćene su uspjehom zahvaljujući odnosima koje je firma gradila prema kupcima, pružajući kvalitetnu robu poznatih brendova koje odlikuje savršen dizajn, odličan kvalitet, funkcionalnost i pristupačne cijene. Prateći svijetske sajmove i prepoznajući robu koja se ukalapa u zahtjeve kupaca, poručujemo robu iz država bivše Jugoslavije, Italije, Njemačke, Poljske, Belgije, Malezije. Isporuka robe za kupce vozi se iz sopstvenog logističkog centra veličine 6.000 kvadrata uz napomenu da su prevoz i montaža besplatni na teritoriji Crne Gore.

Nagrade i priznanja

Naša kompanija je dobitnik brojnih priznanja, nagrada kao i prestižnih sertifikata od kojih izdvajamo sertifikat BESTBUY AWARD za najbolji odnos cijene i kvaliteta u kategoriji namještaja za dnevne boravke internacionalne istraživačke kuće ICERIA, kao i Excellent godišnje sertifikate privredne komore za uspješno poslovanje i bonitet naše kompanije!

Preuzmite naš poslednji katalog!

Prezuzmi katalog

15000

kvadrata izložbenog prostora

100%

zadovoljnih mušterija

100

i više zaposlenih radnika

3%

ponude izloženo na sajtu

Isporuka

Brza isporuka i montaza na teritoriji Crne Gore

Visoki Kvalitet

Namještaj renomiranih proizvodjača iz Italije, Njemačke i Poljske.

Nagrade

Dobitnici prestižnih sertifikata za kvalitet i uspješno poslovanje.

Sigurnost

Već 23 godine gradimo povjerenje i omogućavamo sigurnu kupovinu.

Brands
X